Retningslinjer for personvern

Interfil sine retningslinjer for personvern er basert på gjeldende norske lover om forbruker- og personvern.

Når du oppgir din personlige informasjon til oss via en av våre kommunikasjonskanaler, samtykker du til innsamling, lagring og behandling av disse opplysningene.

Vi vil ikke dele denne informasjonen med utenforstående parter unntatt i den utstrekning det er nødvendig for å fullføre bestillingen din (som et eksempel kan telefonnummer og e-postadresse deles med leverandører av transportløsninger).

Vi sender aldri nyhetsbrev til personer som ikke aktivt har samtykket til å motta nyhetsbrev fra oss. Vi kan derimot sende annen viktig informasjon til e-postadresser som er registrert som aktive kunder hos oss.

Når du melder deg på nyhetsbrevet til Interfil AS, lagres opplysningene du registrerer deg med i MailChimp, som er løsningen Interfil benytter til å sende ut nyhetsbrev. Her kan du lese om hvordan MailChimp håndterer dine opplysninger.

Når du registrerer deg som kunde via skjema på www.interfil.no, sendes opplysningene til Interfil der de blir registrert i ERP-systemet vårt. Du kan når som helst få tilgang til dine opplysninger, og endre disse ved å ta kontakt på post@interfil.no.

Har du spørsmål om Interfils håndtering av personvernopplysninger? Ta kontakt med oss på 902 70 077 eller post@interfil.no.