Miljøfyrtårn

 

Interfil er et åpenbart førstevalg dersom du er miljøbevisst, og vi er stolte over å være Norges første filterprodusent som er sertifisert Miljøfyrtårn.

 

Fabrikken og hovedkontoret vårt ligger i Norges største nasjonalparkkommune, Skjåk.

Omgitt av spektakulær og urørt natur, ser vi det som en naturlig oppgave å gjøre det vi kan for å forvalte naturressursene på en mest mulig skånsom måte.

 

Fornybare ressurser

Interfil har i mange år satset hardt og målrettet på å utvikle miljøriktige kvalitetsprodukter. Der andre produsenter velger oljebaserte råvarer, satser Interfil fornybart med rammer i furu. Disse kan også brukes som energikilde etter at filterets driftstid er over.

Parallelt med utviklingen av miljøvennlige produkter, har vi beholdt fokuset på at alt vi gjør skal være så lite belastende som mulig. Produksjonsmetodene er energigjerrige, og energien som kreves i produksjonen er utelukkende hentet fra lokalprodusert, fornybar vannkraft.

Interfil arbeider kontinuerlig med å redusere energiforbruket og restavfallsmengden. Vi har klare retningslinjer for egen reisevirksomhet, i tillegg til at vi har strenge krav til CO2-utslipp fra firmabiler.

 

Kortreist og norskprodusert

Interfil har også lansert begrepet «kortreist» i filtersammenheng. For å bidra mest mulig positivt i miljøregnskapet brukes det nemlig så lokale råvarer som mulig.

Ved å bruke norskproduserte ventilasjonsfiltre er du med andre ord sikret at både råvarer og ferdig produkt er fraktet over så korte avstander som mulig.

 

Fem gode grunner til å velge Interfil – for miljøets skyld:

  • Interfil er sertifisert Miljøfyrtårn
  • Miljøfiltre med fornybare råvarer
  • Miljøfiltrene kan brukes som energikilde etter bruk
  • Norskprodusert (kortreist produkt)
  • Energi fra lokalprodusert vannkraft blir brukt under produksjonen

Er du interessert i inneklima?

Abonnér på nyhetsbrevet fra Interfil!

  Sjekk ut dette også