Filter til boligventilasjon: flere varianter og lavere priser

Filter til boligventilasjon: bedre priser og flere varianter

Lavere listepriser og flere lagerførte varianter skal gjøre Interfil-forhandlerne mer konkurransedyktige i et stadig tøffere marked.

Konkurransen om kundene har hardnet til de siste åra – ikke minst på grunn av et stadig økende marked for filter til boligventilasjon.

Det har dukket opp mange nye forhandlere som har spesialisert seg på dette markedet. Flere av disse har svært lave priser, men dessverre også produkter med både veldig høyt trykkfall og dårlig kvalitet.

Dette vil vi gjøre noe med.

Derfor utvider Interfil sortimentet med mange flere lagerførte filtersett til boligaggregat enn det vi har hatt tidligere.

Interfil vil nå ligge med komplette filtersett til de fleste villa-aggregat på lager. Det tar litt tid før alt er på plass, men en god del er tilgjengelige allerede.

Seriøse forhandlere blir mer konkurransedyktige

Nyheten om at Interfil nå utvider sortimentet med mange flere lagerførte filtersett, bør være godt nytt for alle som forhandler Interfil-filter.

Men det stopper ikke med dette.

Lavere listepriser på mange varianter vil også gjøre sitt til at de virkelig seriøse filterforhandlerne i Norge, som velger Interfil, blir langt mer konkurransedyktige enn tidligere.

På grunn av prisene i markedet har vi valgt å legge alle disse filtersettene i en ny rabattgruppe.

Her vil rabatten for de fleste være vesentlig lavere enn for vanlige ventilasjonsfilter. Dette er fordi at vi skal kunne konkurrere med andre tilbydere i markedet. Men selv om rabatten til forhandler vil være lavere enn på filter til ordinære ventilasjonsanlegg, vil listeprisen sammen med den generelle rabattsatssen gjøre sitt til at seriøse ventilasjonsentreprenører, servicefirma, grossister og andre Interfil-forhandler, får et nytt våpen i kampen om kundene.

God kvalitet

Interfil leverer i dag filtersett med både pleatet filtermateriale i glassfiber og posefilter i glassfiber- og syntetduk.

Alle filtersett som inneholder små posefilter, vil etter påtrykk fra markedet bli levert med det nye syntetmaterialet til Interfil.

Dette har egenskaper som har egenskaper på høyde med glassfiber, og er et produkt som vil overgå mange alternativer på markedet når det gjelder trykkfall og partikkelutskilling.

Som en liten, eller faktisk ganske så stor bonus, er det greit å ta med i betraktningen at disse nye syntetfiltrene er både utviklet og laget i Skjåk.

Vil du vite mer

om hvordan du kan få et godt inneklima?

Meld deg på nyhetsbrevet til Interfil for å få de siste nyhetene om inneklima og ventilasjonsfilter.

Det er ingen som har kommentert ennå, men du kan bli den første.Comments are closed.